mobileCAREcube Architectuur

E-mail ons en u ontvangt snel een reactie. Direct bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)33 73 702 75

Hoe werkt mobileCAREcube?

mobileCAREcube is een technologieplatform dat spelers in het zorgproces – patiënten en zorgverleners – de juiste informatie biedt, op de juiste tijd en op de juiste plaats.

Voorbij het EPD

mobileCAREcube is geen ‘EPD-achtige’ oplossing, maar een systeem dat informatie – uit het EPD, maar ook allerlei andere bronnen en systemen – actief en intelligent inzet om het zorgproces te faciliteren.

Met mobileCAREcube is informatie niet passief, geïsoleerd en statisch, maar sturend, geïntegreerd en interactief. Dat principe vormt de basis van de drie onlosmakelijk verbonden componenten van het platform.

Integratie van zorginformatie

Integratie van zorginformatie

Zorginformatie is verspreid over systemen als een EPD, ZIS, LIS, ERP, maar wordt ook gegenereerd door ook medische apparatuur. mobileCAREcube verzamelt, integreert en combineert alle beschikbare informatie uit die bronnen.

Meer over de component integratie

Elektronische besturing van zorgprocessen

Elektronische besturing van zorgprocessen

De procesbesturing in het hart van mobileCAREcube leidt de zorgverlener en de patiënt door een zorgproces. Werkstromen en beslisregels zorgen dat alle stappen in de juiste volgorde worden doorlopen en zetten noodzakelijke acties automatisch in gang.

Meer over de component besturing

Interactie met zorgverlener en patiënt

Interactie met zorgverlener en patiënt

Zorgverleners en patiënten krijgen informatie van mobileCAREcube, maar voegen binnen een zorgproces ook gegevens toe. Voor die interactie met zorgverleners en patiënten biedt mobileCAREcube web-based portaal en een mobiele app.

Meer over de component interactie