mobileCAREcube in de praktijk

Meer weten?

E-mail ons en u ontvangt snel een reactie. Direct bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)33 73 702 75

Verbetering van het primaire zorgproces

In mobileCAREcube staat het primaire zorgproces centraal. De spelers in dat proces – zorgverleners en patiënten – profiteren daarvan. En net zo belangrijk: mobileCAREcube maakt van zorgverleners en patiënten actieve, bepalende versnellers van het zorgproces. Maar ook het management van ziekenhuizen en zorginstellingen plukt de vruchten van de inzet van mobileCAREcube.

Voorbij het EPD

mobileCAREcube is geen ‘EPD-achtige’ oplossing, maar een systeem dat informatie – uit het EPD, maar ook allerlei andere bronnen en systemen – actief en intelligent inzet om het zorgproces te faciliteren. Met mobileCAREcube is informatie niet langer statisch, maar interactief, dynamisch en sturend.

mobileCAREcube voor patiënten

Voor patiënten

Er valt veel te winnen in de kwaliteitsbeleving van patiënten, door ze proactief te informeren en te instrueren, en door ze gecontroleerde inzage te bieden in hun eigen patiëntdossier.

mobileCAREcube maakt dat mogelijk

mobileCAREcube voor zorgverleners

Voor zorgverleners

Een EPD biedt zorgverleners in het meest ideale geval een integraal beeld op alle patiëntgegevens. Maar de zorgverlener moet zelf besluiten nemen en volgende stappen bepalen.

mobileCAREcube voegt een extra dimensie toe

mobileCAREcube voor zorgmanagement

Voor management

Information is everywhere. Maar hoe draagt dat in úw ziekenhuis bij aan pijlers als kwaliteit, veiligheid en efficiency? Hoe kan die informatie meer impact hebben op het primaire zorgproces?

mobileCAREcube legt de link tussen proces en informatie