mobileCAREcube in de praktijk

Meer weten?

E-mail ons en u ontvangt snel een reactie. Direct bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)33 73 702 75

Over mobileCAREcube

mobileCAREcube wil zorg in ziekenhuizen en zorginstellingen blijvend verbeteren door technologische oplossingen en nieuwe ontwikkelingen intelligent in te zetten. Met innovatieve maar haalbare ideeën en een open kijk op de zorg en haar uitdagingen maken we goede zorg gemakkelijker.

Ervaring

Door ruime ervaring hebben we een realistische visie op verantwoorde implementatie van technologie. Als partner denken we mee én vooruit in de vertaling van strategie, organisatie en regelgeving naar de toepassing van het mobileCAREcube platform in zorginstellingen.

Persoonlijke aanpak

We hebben een niet-aflatende honger naar kennis en de drive om voor ieder opdrachtgever de beste toepassing van het mobileCAREcube platform te realiseren. Een persoonlijke benadering en daadkrachtige houding zit in ons bloed. Het gaat om úw zorginstelling, niet om ‘een’ zorginstelling.

We weten veel, niet alles

We zijn een jonge organisatie met ervaren deskundigen, maar we hebben nog niet alle expertise in huis. We doen ook niet alsof. We maken voor zeer specialistische kennis gebruik van externe experts die hun sporen verdiend hebben.

Sam van Meegen | strategic solutionist

Als bedenker van het concept is Sam de drijvende kracht achter mobileCAREcube.  Zijn trackrecord als manager en ondernemer in solution driven ICT-ondernemingen is indrukwekkend. Zijn ervaring in complexe ICT-trajecten stelt Sam in staat het hele speelveld te overzien — en daarin met respect voor alle spelers en belangen naar oplossingen toe te werken.

LinkedIn
Sam van Meegen | mobileCAREcube